Ik wil vreemdgaan vanavond

Ik wil vanavond vreemdgaan. Me man is een weekend weg en ik wil er het hele weekend van gebruik maken. Ik moet gewoon iemand vinden die wil langs komen. We zijn nu al zo lang samen en de sleur zit er in. Ik heb al zoveel voorstellen gedaan om het leuker te maken en alles word weer weg geblazen. Dus dan moet ie het zelf maar weten en daarom ben ik hier. Een man voor vanavond met wie ik lekker vreemd kan gaan. Het is niet zo moeilijk hoor. Ik lig hier al te wachten bijna helemaal naakt voor jouw. Ik heb wel stiekem nog een geile fantasie. Ik hou van een rollenspel. En dat kan je op vele verschillende manieren doen. Maar hoe ik het zie is dat ik de huisvrouw ben die de monteur verleid. Het heeft me altijd gewoon al eens geil geleken. Oops de bel gaat. Ik doe open in me nachtjapon en laat je binnen. Je gaat aan de slag en ik ga bij je staan. Ik buk en me tiet valt er per ongeluk uit. En jij als lekkere man kan dat toch niet weerstaan of wel soms? Want nu is het de beurt aan jouw en ik ben hele erg benieuwd wat jij nu gaat doen. Je hebt nu dus een beetje een idee dus ik hoop dat de klusjesman binnen een hele snelle tijd aan de deur staat zodat ik eens lekker vreemd kan gaan. Ik wil nog niet alles al plannen want dat is niet leuk. En daarbij vind ik het ook wel spannender als we gewoon niks van elkaar weten. Denk je zelf ook niet?

Maar goed ik vind wel dat ik van mezelf kan zeggen dat ik er goed uit zie en vreemd mag gaan haha. Dus welke man staat er zometeen voor mijn deur met een overal aan. Ik heb zo zin om vreemd te gaan en lekker goed geneukt te gaan worden door een vreemde man. Misschien een hele rare fantasie maar ja het is wel gewoon zo. Dus ik wil vreemdgaan vanavond. Lekkere likjes de huisvrouw.

Geslacht:VrouwRas:Blank
Zoekt:ManLichaamstype:Slank
Leeftijd:20Lengte:172CM
Provinci:GelderlandGewicht:58KG
Land:NederlandKleur haar:Bruin
Sterrenbeeld:SchorpioenKleur ogen:Bruin
Interesses:Ongeremde Sex, Orale Sex, Sex, Pijpen, Webcamsex, Romantisch
Ik wil vreemdgaan vanavond
Ik wil vreemdgaan vanavond
We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Ben jij op zoek naar BDSM chats?
      Logo