Dounia is graag slaafje voor bdsm opdrachten

Dounia is graag slaafje voor bdsm opdrachten

Dounia is graag slaafje voor bdsm opdrachten. Wil jij graag bdsm opdrachten geven of uitvoeren? Stuur me een gratis bericht!

Hallo heren, mijn naam is Dounia en ik ben bijna 36 jaar en ik woon in Rotterdam op mezelf en ik hou ontzettend van bdsm opdrachten geven of krijgen, het maakt mij enorm geil om elkaar te vertellen wat de ander moet doen en dat dan ook echt uitgevoerd moet worden. Ik heb al best veel ervaring bdsm en ik heb dan ook best al aardig wat bdsm opdrachten bedacht en uitgevoerd. Naast bdsm hou ik ook van Beffen, Kontlikken, Ongeremde Sex, Orale Sex, Pijpen, Tongzoenen, Vingeren, Romantisch en nog veel meer. Kom jij uit Rotterdam of uit de omgeving dan kan je mij een berichtje sturen en wie weet hebben wij binnenkort een afspraak voor bdsm opdrachten en kunnen we lekker met elkaar aan de gang gaan. Ik heb vooral in het weekend tijd dus als je dat ook uitkomt is dat mooi. Wanneer je serieus interesse hebt kan je mij nu een bericht sturen en waarschijnlijk zie ik je dan snel! Heb je bijzondere bdsm opdrachten zet deze dan ook even in je bericht zodat ik van tevoren weet wat ik kan verwachten.

Dounia is graag slaafje voor bdsm opdrachten
Dounia is graag slaafje voor bdsm opdrachten
We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Ben jij op zoek naar BDSM chats?
      Logo