Bdsm en bondage sex is erg spannend

Bdsm en bondage sex is erg spannend. Wil jij graag bondage sex met mij dan kan je gratis contact opnemen. Hou jij van bondage? Stuur een bericht!

Hoi ik ben Klara en ik ben 28 jaar en ik woon in de regio Overijssel. Ik ben op zoek naar een man die in is voor bondage sex, dit kan bij mij thuis maar ik vind het ook niet erg om naar jou toe te komen. Ik hoop een man te vinden die hier voor in is. Ik hou van bondage sex en daarbij van Orale Sex, Sex, Pijpen, Rollen spel, Romantisch en misschien ook wel anaal maar dan komt later wel. Ik hoop een man voor vast te vinden die dan ook regelmatig met mij bondage sex wilt hebben zodat ik niet steeds met vreemde moet afspreken. In het dagelijkse leven kom ik niet zoveel mensen tegen die in zijn voor bondage sex en ik begin er ook niet zo gemakkelijk over en daarom is deze advertentie eigenlijk wel heel fijn voor mij zodat ik rechtstreeks kan vragen wat ik wil. Ik zoek een verzorgde man die lief kan zijn en nee doet wanneer ik nee zeg! Lijkt het jou wat om bondage sex met mij af te spreken en regelmatig lekker los te gaan met mij dan kan je mij nu een bericht sturen!

 

Geslacht:VrouwRas:Blank
Zoekt:ManLichaamstype:Slank
Leeftijd:28Lengte:176CM
Provinci:OverijsselGewicht:62KG
Land:NederlandKleur haar:Bruin
Sterrenbeeld:TweelingenKleur ogen:Niet ingevuld
Interesses:Orale Sex, Sex, Pijpen, Rollen spel, Romantisch
Bdsm en bondage sex is erg spannend
Bdsm en bondage sex is erg spannend
We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Ben jij op zoek naar BDSM chats?
      Logo